Close

Om oss

Velkommen til Beijing Palace – En smaksrik opplevelse

Vi har bord for både små og store sammenkomster i restauranten vår.

I Beijing Palace-restauranten er en dim sum-restaurant som ligger i koselige og intime rom i Pilestredet. Dim sum er forskjellige lette måltider som er dampet i bambuskurver eller frityrstekt og har forskjellige kombinasjoner av surt / søtlig smak, kjøtt, sjømat og grønnsaker.

disum collection-3
home-banner

I tillegg til dim sum, serveres også tradisjonelle kinesiske retter som szechuan, og det er en egen sushiseksjon vegg til vegg – så på Beijing Palace er det store muligheter for alle i selskapet å finne sin favorittmeny! Servitørene har god kunnskap om maten som serveres, og er nyttige i å sette sammen forskjellige retter for å gi gjesten den beste smaksopplevelsen.

Det er vanlig å drikke kinesisk te til Dim Sum, men hvis du spiser middag, kan du bestille vin fra vinkartet eller det kinesiske ølet Tsingtao. Dim sum er perfekt å dele for en vennegjeng. Bestill 4-5 fristende lette måltider hver til en passende middag og fyll etter behov og matlyst. Dim sum er kantonesisk og betyr “det som berører hjertet”, bl.a. orden fra hjertets ønske!

vitchakorn-koonyosying-527296-unsplash

Åpningstider

Vi har åpningstider fra mandag stengt

Tirsdag – fredag 15:00 – 22:00

Lørdag – søndag 15:00 – 22:00

 

image