Close

Om oss

Velkommen til Beijing Palace – En smaksrik opplevelse

Vi har bord for både små og store sammenkomster i restauranten vår.

I Beijing Palace-restauranten er en dim sum-restaurant som ligger i koselige og intime rom i Pilestredet. Dim sum er forskjellige lette måltider som er dampet i bambuskurver eller frityrstekt og har forskjellige kombinasjoner av surt / søtlig smak, kjøtt, sjømat og grønnsaker.

disum collection-3
home-banner

I tillegg til dim sum, serveres også tradisjonelle kinesiske retter som szechuan, og det er en egen sushiseksjon vegg til vegg – så på Beijing Palace er det store muligheter for alle i selskapet å finne sin favorittmeny! Servitørene har god kunnskap om maten som serveres, og er nyttige i å sette sammen forskjellige retter for å gi gjesten den beste smaksopplevelsen.

Det er vanlig å drikke kinesisk te til Dim Sum, men hvis du spiser middag, kan du bestille vin fra vinkartet eller det kinesiske ølet Tsingtao. Dim sum er perfekt å dele for en vennegjeng. Bestill 4-5 fristende lette måltider hver til en passende middag og fyll etter behov og matlyst. Dim sum er kantonesisk og betyr «det som berører hjertet», bl.a. orden fra hjertets ønske!

Åpningstider

Vi har åpningstider  mandag og tirsdag stengt

Onsdag – fredag 16:00 – 22:00

Lørdag – søndag 16:00 – 22:00

Kjøkkenet stenger 21:30

 

image